середа, 22 лютого 2017 08:46

Синоптики розповіли, коли прийде справжня весна

Синоптики розповіли, коли прийде справжня весна

Останній тиждень зими виявиться теплим, але мокрий — за прогнозами Укргідрометцентру, майже на всій території України пройдуть дощі з мокрим снігом.

Опади принесе невеликий циклон з Атлантики, але для серйозних морозів його сили не вистачить. Однак нічне зниження температури до 1-2 градусів нижче нуля загрожує ожеледицею на дорогах і вулицях і обмерзання проводів, а потепління, вдень до +3-5, а у південних областях до +10-12 принесе сльота, попереджає синоптик "Укргідрометцентру" Наталя Діденко. У Карпатах зберігається небезпека сходження лавин. Лише вдень у п'ятницю над країною ненадовго з'явиться сонце, так як хмари підуть на північний схід під дією південно-західного вітру. Але на вихідні негода повернеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Бабак спрогнозував ранню весну і безвіз

Погодні сайти також обіцяють потепління з невеликими дощами як у лютому, так і в перший тиждень березня за схемою "день-два опади, день-два сонячно".

Народний синоптик Леонід Горбань пророкує, що нічні морози до –8—10 градусів повернуться на тиждень після 8 березня. По справжньому весняне тепло прийде лише після 15 березня: до +12-15, вдень до +3-5 вночі.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики розповіли, коли прийде справжня весна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути