неділя, 18 листопада 2007 10:35

Сінгапур зняв заборону на продаж гри Mass Effect

Сінгапурські власті відмінили заборону на продажі рольової гри Mass Effect, раніше оголошений забороненим у зв"язку з присутньою в грі еротичною сценою поцілунку між землянкою та інопланетянкою.

Mass Effect з"явиться на сінгапурських прилавках із спеціальною наклейкою, що забороняє купувати гру особам до 18 років. Таким чином, продукт Microsoft Game Studios став першою грою, якій Сінгапур привласнив заборонний рейтинг. Система рейтингів повинна була вступити в силу лише з січня.

Раніше аналогічне рішення було ухвалене цензорами для фільму "Жадання" Енга Лі. Спочатку він вийшов в урізаному варіанті, проте потім прокатують дозволили показати повну версію з обмеженням за віком - на нього пускають лише тих, кому виповнилося 21.

Згідно з сінгапурськими законами, ігри, в яких присутні сексуальні сцени, надмірне насильство або дискримінація за расовими або релігійними ознаками, підлягають забороні. Дія Mass Effect відбувається в далекому майбутньому, по сюжету головним героям доведеться рятувати від знищення все живе в галактиці Чумацький шлях, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Сінгапур зняв заборону на продаж гри Mass Effect». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути