середа, 18 квітня 2007 13:50

Син російського віце-прем"єра Жуков побив лондонського банкіра

Син російського віце-прем"єра Олександра Жукова притягнутий до суду за звинуваченням в нанесенні тілесних ушкоджень лондонському банкірові. Петро Жуков заперечує свою провину і заявляє, що діяв в межах самооборони, пише газета The Times.

Інцидент відбувся в липні минулого року в квартирі лондонського знайомого Жукова Артема Дахко. За словами потерпілого, Бена Ремсі, який працює в японській інвестиційній компанії в лондонському Сіті і проживає в сусідній з Дахко квартирі, він і його приятель почули гучну танцювальну музику і захотіли приєднатися до вечірки.

Проте господар квартири Дахко зажадав, щоб непрохані гості пішли. Після цього він накинувся з кулаками на Ремсі і почав його бити, заявив адвокат потерпілого, назвавши напад невмотивованим.

За словами Жукова, він намагався відтягнути Дахко від Ремсі, але останній став його ображати, і він не стримався.

Ремсі був доставлений в лікарню, де йому наклали на обличчя 25 швів. У нього була розбита скула, зламано два ребра, а по всьому тілу були синяки.

Приятель Ремсі викликав поліцію, яка заарештувала трьох чоловік, що брали участь в битті. Третім був 23-річний Денис Вірін, якому звинувачення у результаті не були пред"явлені.

Адвокат Ремсі заявив, що Дахко, Жуков і Вірін пили пиво з горілкою і голосно слухали "традиційну російську музику". Потерпілий розповів суду, що коли на нього напали, він подумав, що має справу з "серйозними злочинцями - наркоділерами і торговцями зброєю". Крім того, він признався, що перед інцидентом він випив п"ять пінт пива (одна англійська пінта дорівнює 0,568 літра) і півпляшки вина.

Петро Жуков закінчив факультет права Вищої школи економіки. Йому 24 роки. Він проживає в Лондоні і так само, як і потерпілий, працює у сфері банківських інвестицій, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Син російського віце-прем"єра Жуков побив лондонського банкіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути