четвер, 23 липня 2009 15:44

Син депутата Файнгольда визнав себе винним в смерті мотоциклістіки

Син депутата Файнгольда визнав себе винним в смерті мотоциклістіки

Син депутата міськради Сімферополя Йосипа Файнгольда - Віталій визнав себе винним в порушенні правил дорожнього руху, які призвели до дорожньої аварії та смерті мотоцикліста.

Так, в ході судового засідання в Залізничному районному суді Сімферополя Файнгольд у повному об"ємі визнав свою провину в інкримінованих йому порушеннях. Зокрема, його звинувачували в перевищенні швидкості, що призвела до смерті, а також в тому, що він не відреагував на загрозливу життю дорожню обстановку і не зменшив швидкість.

Крім того, Файнгольд погодився надавати свідчення в суді, притому, що в ході слідства свідчень не давав. Підсудний не погодився задовольняти цивільний позов потерпілого - батька загиблого мотоциклістки Ганни Мішуткіної - про відшкодування морального збитку в розмірі 500 тис. грн. Файнгольд погодився відшкодувати тільки 50 тис. грн.

Наступне засідання у справі суд призначив на 26 серпня. На нього будуть також запрошені шість свідків події.

Нагадаємо, 6 вересня минулого року в Сімферополі в результаті зіткнення мотоцикла "Сузукі" з автомобілем "Бентлі" загинула на місці 25-річна водій мотоцикла Ганна Мішуткіна.

У загиблої мотоциклістки залишилася п"ятирічна дочка.

В ході розслідування ДТП експертиза встановила, що в діях сина депутата, який управляв автомобілем "Бентлі", були ряд порушень правил дорожнього руху, а швидкість автомобіля у момент аварії складала 171 км на годину.

Порушена стосовно Файнгольда кримінальна справа була об"єднана ще з одним - за фактом хуліганських дій в травні 2002 року в нічному клубі "Два капітани" в Сімферополі. Тоді нетверезий Файнгольд, якого супроводжували два охоронці, відмовився платити за вхід і накинувся на касира. Коли його спробувала заспокоїти охорона клубу, охоронці депутатського сина застосували до неї електрошокер і газовий балончик. Після цього вони відібрали у охоронців гумові палиці і почали їх бити. Потерпілі отримали чисельні тілесні ушкодження.

Прокуратура Криму, куди звинувачувальний висновок був направлений на затвердження, закрила справу за фактом побиття охоронців в сімферопольському нічному клубі. У висновку Файнгольду інкримінується тільки участь у дорожній аварії.

"Е-Крым", Proua

Зараз ви читаєте новину «Син депутата Файнгольда визнав себе винним в смерті мотоциклістіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути