Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 15:51

Шерон Стоун заявила, що землетрус в Китаї - це покарання

Шерон Стоун заявила, що землетрус, що стався у Китаї 12 травня і вже забрав життя 67 тисяч людей, - це "карма", покарання за те, як китайська влада ставиться до Тибету.

У інтерв"ю після закінчення Каннського кінофестивалю, що вже встигло викликати обурення в китайських ЗМІ, голлівудській актрисі поставили запитання про те, що вона думає про протистояння Китаю і Тибету, повідомляє TMZ.com.

Стоун відповіла: "Ви знаєте, це цікаво, тому що, по-перше, мені не подобається, як китайці поводяться з Тибетом, тому що я вважаю, що треба добре ставитися до інших. Тому мене дуже турбувало, що про це думати і що із цього приводу робити, тому що мені це не подобається. І мене турбує, як вони ставляться до Олімпійських ігор, тому що вони недобре чинять з Далай-ламою, який є моїм хорошим другом", повідомляє ФактNews.

Потім актриса додала: "Коли стався цей землетрус і так далі, я подумала: "Це карма? Коли ти нехороший і з тобою стається щось нехороше. А потім я одержала листа від Фонду Тибету про те, що вони хочуть поїхати і допомогти. І я заплакала. І вони попросили мене написати про це і я погодилася. Це був великий урок для мене", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун заявила, що землетрус в Китаї - це покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути