четвер, 29 травня 2008 13:29

Шерон Стоун вибачилась перед Китаєм за свої висловлювання щодо землетрусу

Відома американська актриса Шерон Стоун вибачилась за свої вислови відносно подій в Тибеті та землетрус у провінції Сичуань, заявив офіційний представник МЗС КНР Цінь Ган.

"Шерон Стоун через своїх представників принесла вибачення Китаю за свої некоректні вислови з приводу зв"язку між подіями в Тибеті і землетрусом", - сказав він на брифінгу в Пекіні в четвер.

Дипломат підкреслив, що Китай сподівається на підтримку і допомогу міжнародного співтовариства, відзначивши, що Стоун, як актриса, повинна сприяти розвитку дружби між народами різних країн.

Французький будинок моди "Dior" ухвалив рішення не розміщувати на території Китаю рекламні щити із зображенням актриси Шерон Стоун.

А китайські кінопрокатники відмовляються від фільмів з її участю. У кінотеатрах країни вводиться неофіційна заборона на всі картини, зокрема випущені кілька років тому, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Раніше Стоун заявила, що руйнівний землетрус в провінції Сичуань є "покаранням Китаю" за його дії з ліквідації заворушень у Тибеті в середині березня 2008 року, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун вибачилась перед Китаєм за свої висловлювання щодо землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути