середа, 28 квітня 2021 20:57

Сергій Зозуля потребує пересадки серця і дороговартісних препаратів

Автор: Фото надане Яною Зозулею
  35-річний Сергій Зозуля з села Носачів Смілянського району на Черкащині потребує пересадки серця. До того часу має приймати дороговартісні препарати. Потрібна допомога.
35-річний Сергій Зозуля з села Носачів Смілянського району на Черкащині потребує пересадки серця. До того часу має приймати дороговартісні препарати. Потрібна допомога.

35-річний Сергій Зозуля з села Носачів Смілянського району на Черкащині потребує пересадки серця. До того має приймати дороговартісні препарати.

"Торік чоловіка почав турбувати шлунок. Він працював з отрутохімікатами трактористом. Через три дні з'явився біль в грудях і почав задихатися. Тому спав навсидячки. Кардіолог направила в обласну лікарню. Ми відразу поїхали в кардіологічний центр. Чоловіка відразу поклали на обстеження. Думали, може спадкове. Але причина, швидше за все, в отрутохімікатах. Завідуючий кардіохірургією Олег Олександрович Журба сказав, що без пересадки серця не обійдемося. Сергій зразу не погоджувався. Але змінив думку. Бо в нас на той час було двоє дітей і чекали на третю дитину. На трансплантацію чоловік стоїть перший на черзі по Україні. Нам сказали, щоб були напоготові. Де появиться серце для трансплантації, туди треба буде і їхати. Поки що щомісяця їздимо на консультацію і раз на три місяці Сергія обстежують. Постійно приймає дорогі ліки. Фермер, в якого працював Сергій, спочатку дав 10 тисяч, тепер каже, що "це ще треба довести, що все пов'язане з роботою з отрутохімікатами". Я в декретній відпустці. Найменшій дитині 4 місяці, а найстаршій дочці 11 років. Просимо в людей допомоги", - розповіла Gazeta.ua Яна Зозуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталії Круціло на лікування раку потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 41494991 4591 5151 (Зозуля Сергій Васильович).

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зозуля потребує пересадки серця і дороговартісних препаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути