понеділок, 24 грудня 2007 15:31

Срібна кепка мера Лужкова пішла з молотка за $1 млн

Срібна кепка мера Москви Юрія Лужкова пішла з молотка за 1 млн доларів. Вага кепки - 1,5 кг Вів аукціон відомий шоумен Леонід Якубович.

Придбав кепку перший заступник директора будівельної компанії ДСК-1 Андрій Паньковськbй. Відтепер цей головний убір прикрашатиме музей цієї столичної фірми.

Всі виручені гроші "мер перерахує на будівництво дитячого перинатального центру в Західному адміністративному окрузі столиці", - сказав прес-секретар столичного градоначальника Сергій Цой.

У 2003 році москвич Сергій Шмаков купив звичайну кепку Лужкова за 15 тисяч доларів. Вона також була продана на добродійному аукціоні. Власник кепки збирався зберігати її в своєму робочому кабінеті. "Можливо, я вдягну її кілька разів, коли похолодає", - сказав він тоді. Спочатку кепка оцінювалася в 500 доларів, але під час аукціону, який проводився по телефону, її ціна зросла в 30 разів. Всього поступило близько 500 дзвінків.

А 7 листопада 2007 року кепка Лужкова була продана всього за 250 тисяч рублів, тобто приблизно за 10 тисяч доларів. Ті гроші також пішли на добродійність, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Срібна кепка мера Лужкова пішла з молотка за $1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути