вівторок, 12 серпня 2008 12:58

Саркозі у смішних трусах засоромився своєї звабливої дружини (ФОТО)

Президент Франції так втомився від офіційних прийомів і строгих костюмів, що з кожним новим виходом на пляж одягає все більш недоладні шорти. Проте навіть такий несмак не може прикрити жирові відкладення на черевці президента. Вирішивши, що його жирок ще помітніший на тлі шикарного тіла першої леді, суворий Ніколя одягнув Карлу в скромний закритий купальник, пише TheDailyMail.

Хоча цілком можливо, що сама Карла Бруні вирішила більше не розхитувати політичну кар"єру чоловіка своїми відвертими фотознімками в бікіні і без, і тому для відпочинку на березі Середземного моря вибрала чорний цілісний купальний костюм.

Нагадаємо, що після того, як президент і перша леді провели вихідні в Єгипті, на сторінки преси всього світу просочилися вельми провокаційні фотографії колишньої супермоделі Бруні в напівпрозорому білому бікіні і знімки ставного, розслабленого президента в джинсах. "Я ніколи не думала, що наша поїздка до Єгипту наробить стільки шуму, - призналася Карла. - Ми пробули там всього 3 дні, а на сторінках газет це виглядало, ніби ми 5 тижнів, не встаючи, валялися на пляжі".

Цю літню відпустку Бруні-Саркозі вирішили провести разом з дітьми: молодшим сином Ніколя - 11-річним Луісом і з 7-річним сином Карли, подалі від цікавих очей папарацці, на віллі CapNegre біля курортного містечка Лаванду. Проте 53-річному президентові припало на деякий час перервати свої канікули, щоб 8 серпня разом з сином відвідати церемонію відкриття Олімпійських ігор в Пекіні.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі у смішних трусах засоромився своєї звабливої дружини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути