Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 16:38

Сара Пейлін погодилася надати свідчення у справі про перевищення повноважень

Особистий адвокат губернатора Аляски Сари Пейлін в понеділок зустрівся з незалежним радником комісії, який веде розслідування про зловживання Пейлін службовим положенням, повідомляється на сайті CNN.

Прес-секретар передвиборчого штабу Джона Маккейна та Сари Пейлін Мег Стемплтон заявила, що губернатор не проти також зустрітися з радником комісії та відповісти на низку питань.

Сару Пейлін, яка є кандидатом у віце-президенти США від Республіканської партії, підозрюють в тому, що вона звільнила уповноваженого штату Аляска з громадської безпеки Уолта Монегана з особистих причин. Монеган стверджує, що позбувся роботи через те, що відмовився звільнити колишнього чоловіка сестри губернатора.

Раніше повідомлялося, що Пейлін відмовилася співробітничати зі слідством, а штаб Маккейна звинуватив прихильників кандидата в президенти від демократів Барака Обами в спробах отримати з розслідування політичні вигоди. Комісія планує закінчити розслідування в жовтні, до президентських виборів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін погодилася надати свідчення у справі про перевищення повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути