Ексклюзиви
четвер, 15 січня 2009 13:08

Сайт, що пропонує "найкращу роботу в світі", завис через кількість відвідувачів

Туристичне відомство Австралії оголосило конкурс на заміщення вакансії доглядача одного з найкрасивіших островів Великого Бар"єрного рифа. Цю посаду описують як "найкращу роботу в світі". Переможець конкурсу безкоштовно житиме в комфортабельній віллі з басейном, а працювати йому доведеться приблизно 12 годин на місяць.

Серед обов"язків доглядача Гамільтона - одного з австралійських островів Уїтсанді - годування риби і збір поштових відправлень. Крім того, йому доведеться вести відео-щоденник, фотографувати і залишати записи в інтернет-блозі.

Умови контракту, що укладається на шість місяців, також передбачає, що переможець отримуватиме заробітну плату у розмірі 150 тис. австралійських доларів (103 тис. доларів США).

Сайт австралійського штату Квінсленд, що пропонує претендентам всього світу вакансію на "найкращу у світі роботу", виявився перевантажений відвідувачами і завис."Сайт www.islandreefjob.com завис ще у вівторок. Кожну годину на нього намагаються увійти близько 25 тисяч людей. Ми робимо все, що в наших силах і сподіваємося відновити роботу сайту сьогодні", - заявила в середу представник Квінсленда Ніколь Макнафтон.

Раніше прем"єр Квінсленда Пол Лукас заявляв, що дана кампанія покликана підтримати туристичний бізнес штату в умовах світової економічної кризи. До виникнення проблем з функціонуванням сайту зареєструватися на ньому встигли 350 кандидатів. Заявки на місце доглядача острова приймаються до 22 лютого.

За матеріалами Би-би-си, Газета

Зараз ви читаєте новину «Сайт, що пропонує "найкращу роботу в світі", завис через кількість відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути