понеділок, 19 листопада 2007 14:26

Сайт "Ингушетия.ру" погрожує оприлюднити порноролик з главою Інгушетії

В Інгушетії розгорається скандал навколо підготовлюваного мітингу опозиції. Сайт "Ингушетия.ру" погрожує оприлюднити порнокомпромат на главу республіки Мурата Зязикова у разі розгону акції. Спочатку акція, приводом для якої стало вбивство федеральними військами 6-річного хлопчика, була призначена на 24 листопада, але оргкомітет несподівано оголосив про її перенесення на грудень - після виборів у Держдуму РФ.

Анонс ролика, де нібито зафіксовані амурні пригоди Зязикова з "московськими повіями", з"явився на сайті 16 листопада - через кілька днів після того, як сайт, що активно агітує за проведення мітингу, стали відключати.

"Кадри шокують: дивитися голого Зязикова і те, що він там витворяє, просто осоружно. До листа додається  SMS-листування Зязикова з коханкою, з якого виходить, що він купив їй квартиру у Москві. Висловлювання Зязикова у цьому листуванні теж дуже неупереджені", - стверджує сайт "Ингушетия.ру". Проте ні слідів ролика в мережі, ні достовірних свідчень про те, що він існує, знайти не вдалося. Лист на адресу редакції "Игнушетия.ру" також поки що залишився без відповіді.

Пізніше адміністрація роз"яснила, що загроза опублікувати ролик є реакцією на "тиск, який чиниться на нас, сфабриковані кримінальні справи..., непристойну історію з переадресацією на порносайт". Джерело ролика не зазначається.

Опозиція сподівалася, що акція 24 листопада стане найчисленнішою в історії Інгушетії. Проте оргкомітет оголосив про перенесення акції на прохання "з Москви". "Ми виконали прохання деяких поважаних людей і вашого представника, які просили не проводити дану акцію в період кампанії по виборах депутатів Державної Думи Федеральних Зборів РФ", - йдеться у зверненні оргкомітету до президенту РФ Володимиру Путіна.

Правда, оргкомітет в іншому зверненні до активістів обмовляється: "Оскільки до мітингу 24 листопада підготувалося багато людей і зупинити народний рух ми не в силах, ще раз наголошуємо, що не будемо проти, якщо люди все таки вийдуть на вулицю цього дня".

У жовтні слідче управління СК при прокуратурі РФ по Північному Кавказу відновило розслідування справи проти власника сайту "Ингушетия.ру" Магомеда Євлоєва. Він підозрюється у злочині восьмирічної давності, коли той працював у прокуратурі. Тоді за фальшивими документами було звільнено з СІЗО і незабаром убито підозрюваного у викраденні брата відомого бізнесмена Муси Келігова. Євлоєв назвав справу політичною.

Зараз ви читаєте новину «Сайт "Ингушетия.ру" погрожує оприлюднити порноролик з главою Інгушетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути