понеділок, 21 травня 2007 18:34

Рушницями для пейнтболу приборкає грецька поліція фанатів

Грецька поліція має намір боротися з футбольними хуліганами за допомогою пейнтболу. Цю незвичайну тактику застосовуватимуть вже у середу, коли в столиці Греції відбудеться фінальний матч футбольної Ліги чемпіонів між італійським "Міланом" і англійським "Ліверпулем".

Згідно інформації, поширеної в понеділок місцевими правоохоронними органами, поліцейські озброяться рушницями-маркерами, які використовують любителі пейнтболу. Вони будуть зарядженими кульками з фарбою.

Таким чином, у разі виникнення масових бійок фанатів поліцейські зможуть не тільки "приводити до тями" учасників безладів - попадання кульок дуже болючі, але і "позначати" призвідників, яких буде легко виловити в натовпі або затримати згодом.

Безпеку під час проведення вирішальної гри головного клубного турніру Європи забезпечать близько 8 тисяч грецьких поліцейських. Вони охоронятимуть спокій на вулицях Афін і передмість. Очікується, що на матч з"їдуться близько 50 тисяч італійських і відомих своїми хуліганськими витівками англійських фанатів, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Рушницями для пейнтболу приборкає грецька поліція фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути