субота, 11 серпня 2007 10:44

Рудьковський не зміг захистити свою честь і гідність

Печерський районний суд Києва відмовив в задоволенні позовних вимог міністра транспорту і зв"язку України Миколи Рудьковського до газети "Дзеркало тижня" по захисту його честі, гідності і ділової репутації.

Позов був поданий міністром у зв"язку з публікацією в N2 (631) від 20.01.2007 статті Владимира Кравченко "Запрошення в чужий монастир", пише в суботу газета "Дзеркало тижня".

У статті йшлося про незаконні дії міністра, який в грудні 2006 року організував приїзд до України туркменських опозиціонерів, що знаходяться в міжнародному розшуку. Таким чином чиновник поставив під удар відношення і енергетичне партнерство двох країн, що у свою чергу створило загрозу національній безпеці України.

За даними "Дзеркала тижня", найближчим часом адвокати Рудьковського мають намір оскаржити рішення Печерського суду у вищестоящих судових інстанціях.

В той же час редакція видання сподівається, що "у такого ідейного і принципового соціаліста, як Микола Рудьковський, вистачить мужності публічно визнати факти, викладені в статті "Запрошення в чужий монастир", правдивість яких і була підтверджена нинішнім рішенням суду". "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський не зміг захистити свою честь і гідність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути