понеділок, 28 листопада 2011 11:12

Розсіяний телефонний терорист сам представився в бесіді з поліцією

Розсіяний телефонний терорист сам представився в бесіді з поліцією

У Москві затримали телефонного терориста, який під час бесіди зі співробітником поліції випадково представився. Про це "Інтерфаксу" повідомило джерело в столичних правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, об 11 ранку в суботу, 26 листопада, у відділення поліції зателефонував чоловік і повідомив про те, що в будівлі пункту прийому металобрухту в Капотні нібито закладена бомба. "При цьому горе-'террорист ' через неуважність спочатку представився, назвавши свої прізвище, ім'я та по батькові", - розповів представник поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали п'яних "терористів", які "мінували" київські вокзали

Після того як людина, що дзвонила повідомила про бомбу в металобрухті, вона кинула трубку. Оскільки "терорист" повідомив поліції свої особисті дані, незабаром його вдалося затримати. У ході бесіди з телефонним терористом вдалося встановити, що недавно в нього стався конфлікт зі співробітникам пункту прийому брухту металу, і він вирішив їм помститися.

Порушено кримінальну справу за фактом завідомо неправдивого повідомлення про акт тероризму (стаття 207 Кримінального кодексу РФ).

Зараз ви читаєте новину «Розсіяний телефонний терорист сам представився в бесіді з поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути