понеділок, 26 вересня 2011 11:23

Найпотворнішою жінкою у Великій Британії визнали 24-річну працівницю поліції

У Великобританії пройшло традиційне змагання - Міжнародний чемпіонат з найпотворніших гримас (Gurning World Championship), в ході якого щорічно вибирають найпотворнішу людину.

Автор: Фото: skuky.net
 

Цього року переможницею конкурсу стала "шокована й задоволена" 24-річна Клер Моффат, якій вдалося зробити найжахливіший вираз обличчя серед усіх бажаючих здобути перемогу в цьому веселому чемпіонаті, який проходить щороку на ярмарку "Egremont Crab Fair" в Камбрії.

Під час "коронації" щаслива Клер розповіла: "Моя техніка кривляння полягає в тому, щоб упертись язиком у щоку й заплющити одне око. Я навіть не думала, що здобуду перемогу, тому що, як правило, на конкурсі перемагають жінки похилого віку. Я думала, що в них набагато більше шансів, ніж у мене, так як у них уже немає зубів".

У той же час "талановита" дівчина з Сандерленда радісно сказала, що пишається собою, також як і її сім'я.

Нагадаємо, що останні 27 раз перемогу в Міжнародному чемпіонаті з найпотворніших гримас отримувала беззуба 62-річна Енн Вудс, яка також потрапила до Книги рекордів Гіннеса за свої "заслуги".

Цього року старенька не брала участь у конкурсі через незадовільний стан здоров'я.

Автор: Фото: skuky.net
 

Переможниця цього року Клер Моффат, яка працює в поліції і скоро збирається заміж, брала участь у конкурсі в 2008 і 2009 роках, посівши третє місце в обох випадках.

Конкурс проводиться як серед жінок, так і серед чоловіків. У чоловічому чемпіонаті знову переміг 48-річний Томас Меттісон, який перемагає вже 13-й рік поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Найпотворнішою жінкою у Великій Британії визнали 24-річну працівницю поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути