субота, 29 квітня 2023 06:00

Розпочинається ваш зоряний час – для кого останні вихідні квітня будуть найбільш вдалими

Розпочинається ваш зоряний час – для кого останні вихідні квітня будуть найбільш вдалими
Похід до перукарні краще скасувати. Нова зачіска навряд чи буде вдалою. Фото: pixabay.com

29-30 квітня не довіряйте нікому свої секрети. Поруч будуть люди, які використають це на свою користь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває сезон затемнень і ретроградного Меркурія, - говорить астрологиня. – Ці дні принесуть багато непередбачуваних подій. Тому не варто складати планів на вікенд. Довіртеся випадку. Робіть те, до чого лежить душа. Приділіть більше уваги догляду за оселею і присадибною ділянкою. Повикидайте сміття. Радо зустрічайте випадкових гостей у домі. Допомагайте людям у скруті. Похід до перукарні краще скасувати. Нова зачіска навряд чи буде вдалою. Зміна кольору волосся не личитиме вам. Не вельми вдалими є ці дні й для закоханих. Дрібні непорозуміння зіпсують романтичний вечір. Відкладіть пошуки своєї пари до кращих часів. У житті Тельців і Дів, Козерогів і Скорпіонів розпочинається зоряний період. Ви маєте усі шанси досягти своєї мети".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велику силу матиме слово – як сказане, так і написане. Вчасно промовлений комплімент стане початком яскравих стосунків. Правильно оформлені папери вирішуватимуть долю спадку та подальшого ведення бізнесу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не випробовуйте терпіння оточуючих. Легко відпускайте образи і бажання помститися. Не купуйте секонд-хенд. Заб'єте шафу непотребом, а одягти не буде що. Даремно витратите гроші.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

З'явиться бажання опустити руки. Не втрачайте оптимізму. Переступіть через неприємності і рухайтеся далі. У неділю справи покращаться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Готуйте улюблені страви. Робота на кухні допоможе вам перезарядити емоції. Відпускайте смуток і злість. У кожну страву вкладайте свій секретний інгредієнт. Лише ви знаєте, якими спеціями краще підкреслити той чи інший смак.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий час, аби висаджувати розсаду. Праця на свіжому повітрі зніме напругу та згуртує родину. Не балуйте своє тіло. Зараз не варто багато їсти і спати. Потрібна розумна дієта і фізичні навантаження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не хваліться своїми перемогами, не довіряйте секрети випадковим знайомим. Заради вигоди вони підставлять та використають. Це день небезпечних знайомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому травень допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Досить хвилюватися через непорозуміння з дітьми. Опануйте себе. Не драматизуйте. Вихід знайдете несподівано. Якщо плануєте оновити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На роботі заговорять про підвищення зарплатні. Не поспішайте планувати покупки та витрачати заощадження. Обіцятимуть одне, а платитимуть, як і раніше. У неділю прийміть запрошення на побачення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настає один із найкращих періодів у році. Будете цікавитися усім, що відбувається навколо. Не соромтеся просити про пораду. У вашому серці з'явиться місце для нових почуттів. Готуйтеся до зустрічей і знайомств.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не шукайте причини, аби зателефонувати коханим. Ваша підтримка додаватиме сили. Освідчуйтеся коханим, захоплюйтеся їхніми здобутками. Своїми талантами дивуватимуть діти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не відмовляйтеся від понаднормової роботи. За неї гарно заплатять. Частину домашніх обов'язків перекладіть на близьких. Нехай діти вигуляють собаку, а партнер наведе лад на кухні. Ви зараз маєте більше часу присвятити роботі. Вашими професійними здібностями захоплюються близькі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не прогавте ранок суботи. Це найкращий час, аби запустити щось у роботу. Справа вдаватиметься швидко і легко. Обставляйте меблями та оснащуйте технікою свою оселю. У неділю зберіть дітей та батьків за обіднім столом.

Тиждень з 24 по 30 квітня – час відкриттів і гарних новин. Нарешті відбудеться те, на що кожен із нас сподівався. Астрологиня розповіла, яким знакам усміхнеться успіх.

Зараз ви читаєте новину «Розпочинається ваш зоряний час – для кого останні вихідні квітня будуть найбільш вдалими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути