четвер, 22 липня 2010 12:43

Розлучення Березовського ризикує закінчитися рекордними відступними

Розлучення Березовського ризикує закінчитися рекордними відступними

Опальний російський олігарх Борис Березовський, можливо, буде в четвер засуджений лондонським судом до виплати 100 млн фунтів стерлінгів відступних своїй колишній дружині Галині, пише британська газета The Daily Telegraph. Цей шлюборозлучний процес, таким чином, може стати найдорожчим в британській історії - поки рекорд тримається на відмітці 48 млн фунтів стерлінгів. Оскаржити рішення суду у Верховному суді Великої Британії Березовський не планує.

Борис Абрамович був у шлюбі протягом 18 років, але разом з дружиною жив лише перші два роки. Галина живе в Лондоні з обома дітьми, нажитими в шлюбі, тоді як олігарх - в графстві Саррей з Оленою Горбуновою, яка за 15 років спільного життя також народила йому двох дітей.

Для переговорів про суму відступних Галина Березовська найняла юридичну фірму Mishcon de Reya. Ймовірно, вона зажадає чверть його статку. Свого часу він оцінювався в 1 мільярд фунтів стерлінгів, але зараз, швидше за все, він набагато скромніший.

Борис і Галина познайомилися в 1981 році, він тоді був, пише британська газета, "професором математики в Москві, який заробляв 60 фунтів стерлінгів на місяць". Після розлучення з першою дружиною Ніною (з якою знову ж таки нажив двох дітей) він одружився з Галиною, але цей шлюб не склався. Подати на розлучення Березовського змусило роздратування, яке у нього викликають згадки Галини в якості його дружини.

Представник Березовського лорд Белл підтвердив, що олігарх вів переговори про відступні і після завершення розлучного процесу має намір одружитися з Оленою Горбуновою.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Розлучення Березовського ризикує закінчитися рекордними відступними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути