понеділок, 26 жовтня 2009 16:47

Березовський може втратити чверть свого статку

Березовський може втратити чверть свого статку

Британський таблоїд Daily Mail знову піднімає питання про майбутній шлюборозлучний процес відомого російського олігарха Бориса Березовського.

Не дивлячись на те, що зовсім недавно розлучався й інший російський мільярдер, який осів в Лондоні, - Роман Абрамович, видання пише, що розгляд обіцяє стати першим "російським" шлюборозлучним процесом такого рівня в Лондоні, оскільки Абрамович розлучався в Москві.

Вперше про те, що дружина Березовського Галина подала на розлучення, ЗМІ написали у вересні минулого року. Розгляд справи, мабуть, готовий розпочатися, тому британська газета ще раз нагадує про цей факт. За інформацією видання, позивальниця більше не змогла миритися з тим, що дружиною Березовського називають не її, а його 42-річну коханку Олену Горбунову, з якою у них двоє спільних дітей.

Статок Березовського, за оцінкою експертів, складає від 50 до 170 млн доларів, раніше його розміри доходили до 1,7 млрд доларів США. Дружина претендує принаймні на четверту частина статку.

Олігарх, вочевидь, сподівається обійтися малою кров"ю і напирає на те, що велику частину часу в шлюбі вони з Галиною прожили порізно. За словами друзів, дружина Березовського сприйняла таку заяву з образою, вона ще пам"ятає, що саме вона надихнула на зміну професії бідного математика.

Минулого року представник Березовського заявляв, що у бізнесмена і його дружини немає ніяких розбіжностей з приводу розлучення, і вони обговорюють лише деталі. Як повідомляв тоді прес-секретар Березовського лорд Белл, олігарх підтримує чудові дружні взаємини з Галиною, вона попросила про розлучення, і вони почали обговорювати угоду про розлучення.

Березовському приписують від трьох до чотирьох офіційних шлюбів. Він є батьком шести дітей. Точно відомо тільки про два шлюби російського мільйонера, укалдених ще в радянський період, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Березовський може втратити чверть свого статку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути