Ексклюзиви
понеділок, 29 квітня 2019 14:48

Росіянка звернулася до Зеленського з проханням надати їй громадянство України

Росіянка звернулася до Зеленського з проханням надати їй громадянство України
Росіянка попросила у Зеленського українське громадянство. Фото: Еpravda

Росіянка Олена Іванова попросила новообраного президента України Володимира Зеленського дати їй українське громадянство.

"Це - моя заява на слова Володимира Зеленського. Я хочу, щоб він показав на ділі, що дійсно надасть мені, громадянці Росії, яка втекла від"авторитарного і корумпованого режиму" українське громадянство", - йдеться в зверненні, яке дівчина опублікувала на власному сайті.

Олена розповіла, що 12 років тому вона втекла з Росії до Києва, "де зустріла свою долю. Але була змушена тікати від РФ і далі - і перетнула півсвіту на парусній яхті, щоб бути з коханою людиною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського обвалиться в перший рік

"Громадянство в цій країні дасть мені землю, де я і мій коханий чоловік зможемо бути разом, дасть мені безпеку і дасть мені те, чого у мене не було всі ці дванадцять років – улюблених людей, країну і культуру. Україна, дозволь нам з Мег повернутися з моря і прийти додому! ", - наголосила дівчина.

Раніше, Зеленский у відповідь на рішення Путіна роздавати російські паспорти на Донбасі заявив, що Україна буде надавати громадянство всім, хто страждає від авторитарних та корумпованих режимів.

"Україна не відмовиться від своєї місії бути прикладом демократії для пострадянських країн. І частиною цієї місії буде надання захисту, притулку та українського громадянства всім, хто готовий боротися за свободу. Ми будемо надавати притулок та допомогу всім - всім, хто готовий боротися пліч-о-пліч з нами за нашу і вашу свободу. Ми будемо надавати українське громадянство представникам усіх народів, які страждають від авторитарних та корумпованих режимів. У першу чергу – росіянам, які сьогодні страждають чи не найбільше", - наголосив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка звернулася до Зеленського з проханням надати їй громадянство України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути