Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 18:42

Росія зняла обмеження на в"їзд українців

МЗС Росії знімає введені раніше обмеження на в"їзд на територію країни окремих громадян України. Про це мовиться в заяві офіційного представника МЗС Росії Михайла Каминіна. На такий крок російське зовнішньополітичне відомство йде "за домовленістю з українською стороною і у зв"язку з ухваленими в Києві рішеннями про відміну заборони на в"їзд на територію України окремим громадянам Російської Федерації".

"У Москві розраховують, що вилучення з повістки дня двосторонніх відносин теми "заборон на в"їзд", на чому російська сторона незмінно наполягала, послужить позитивному розвитку російсько-українських зв"язків, зміцненню атмосфери довіри і доброзичливості в діалозі Росії і України", - заявив Каминін.

Напередодні подібний крок зробила Україна, відмінивши обмеження на в"їзд ряду росіян. При цьому заборона на в"їзд на Україну громадян, підозрюваних в тероризмі і інших злочинах, зберігається, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Росія зняла обмеження на в"їзд українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути