Ексклюзиви
четвер, 17 серпня 2006 16:17

Російського журналіста та його дружину вбив 16-річний підліток

 

У республіці Алтай (Росія) заарештували підозрюваного у вбивстві 31-річного журналіста Олександра Петрова і його дружини. Ним виявився 16-річний хлопець Онгудайського району республіки. 

Хлопець зізнався у злочині і зараз дає свідчення. Правоохоронці вилучили в нього незареєстровану рушницю.

Попередньо правоохоронці встановили, що підліток, проходячи біля стоянки, де відпочивало подружжя Петрових з дітьми, вирішив привласнити їх автомобіль. Він почав стріляти у сім"ю та їхніх дітей. Оскільки жертви не померли від вогнепальних поранень, хлопчина почав бити чоловіка та дружину сокирою та каменем, після чого скинув трупи в річку, а сам утік.

- На думку слідства, вбивство не пов"язане з професійною діяльністю журналіста, а здійснене з корисливих мотивів, - повідомили в Генпрокуратурі РФ.

Тим часом, в Онгудайському районі республіки Алтай продовжуються пошуки зниклих безвісти малолітніх дітей журналістів - 7-річного Микити та 3-річного Артема.

Нагадаємо, журналіст з Омська Олександр Петров і його дружина Олена, які відпочивали в горах Алтаю разом з дітьми, були вбиті невідомими в минулу неділю. Тіла подружжя з вогнепальними та ножовими пораненнями знайшли 13 серпня на березі річки Туєкта поблизу села, де вони, очевидно, розбили намет і ночували.

Машину вбитих Mitsubishi знайшли пізніше за 140 км від місця злочину. За попередніми даними, пропали гроші, відеокамера і деякі інші цінні речі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Російського журналіста та його дружину вбив 16-річний підліток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути