Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 10:02

Російські зірки влаштували в Юрмалі секс-танці (ФОТО)

 

На світській вечірці з нагоди конкурсу "Нова хвиля" у Юрмалі популярні російські виконавці Микола Басков і Діма Білан здивували гостей своїми відвертими танцями.

Басков давно здобув славу головного заводія всіх юрмальських вечірок. Але на святкуванні 53-річчя продюсера і композитора Ігоря Крутого співак перевершив сам себе.

Після третього конкурсного дня всі друзі і артисти Крутого були запрошені у заміську резиденцію, де Ігор Якович відзначає свій день народження вже вдруге. Серед дорогих гостей не було, мабуть, лише Алли Пугачової. Примадонна привітала іменинника під час концерту, а від запрошення на вечірку ввічливо відмовилася, присвятивши вечір Максиму Галкіну, який прилетів до неї.

У самий розпал свята з"явився Діма Білан. Співак перебував в більш ніж піднесеному настрої. Вдень він з друзями катався на яхті і все ще знаходився під враженнями від морської прогулянки. Першим заряд бадьорості від Білана отримав Філіп Кіркоров. Потім Білан на радощах встрибнув на сцену, де виступала солістка групи "А-студіо" Кеті Топурія. Він почав підспівувати дівчині, опустився перед нею на коліна, а потім остаточно розійшовся і влаштував еротичні танці з актрисою Олесею Судзіловською

Переплюнути Білана, що розійшовся не на жарт,  вдалося, мабуть, тільки улюбленцю всіх жінок Росії Миколі Баскову. Заспівавши з Таїсією Повалій для іменинника, співак на цьому не заспокоївся і знову опинився на сцені разом з групою "Дискотека Аварія". Басков виробляв такі па із стійкою мікрофону, що навіть у самих розкутих жінок у залі на щоках спалахував сором"язливий рум"янець, повідомляє газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Російські зірки влаштували в Юрмалі секс-танці (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути