Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2007 10:52

Пугачова влаштувала страшний скандал

Алла Пугачова влаштувала скандал за кулісами конкурсу "Нова хвиля". Вона напала з лайкою на Пашу Волю з гумористичного шоу Comedy Club. Примадонні не сподобалося, як Паша, який був ведучим конкурсу, оголосив вихід на сцену її екс-чоловіка Філіпа Кіркорова.
Паша зіграв на сцені, що нібито забув ім"я співака. За що і отримав сувору догану від Пугачової. Поки Кіркоров виступав, Пугачова не соромлячись, кричала на Волю, доносячи до гумориста, що він ніхто порівняно з Кіркоровим, справжнім артистом, який всього добився сам. Суперечити Аллі Борису Паша Воля не став, зрозуміло, що з Аллою Пугачовою краще не сваритися. Проте подальші дні хто тільки не "просив" за Волю у Пугачової, і режисер конкурсу, і навіть Ксюша Собчак. Алла Борисівна була непохитна, мовляв, треба думати, що говориш, а не читати все підряд, що у сценарії написане.
Проте, Паша Воля не настільки невідомий, як про те думає Пугачова. Шоу Comedy Club, однією з головних зірок якого він є, за дослідженням журналу Forbs обганяють Пугачову за популярністю. Comedy стоять на другому місці, а Пугачова на четвертому, тоді як Філіп Кіркоров на шостому.
Помітно, що останнім часом Пугачова зачастила з скандалами. То на журналістку з криками накидається, то на відомого артиста, пишуть "Дни.ру".

Зараз ви читаєте новину «Пугачова влаштувала страшний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути