Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 15:21

Російські радіолюбителі підслухали переговори НАТО

Російські радіолюбителі перехопили радіограми військово-морських і військово-повітряних сил НАТО. Роздруки радіоперехоплення були опубліковані на форумі радіолюбителів.

У перехоплених радіограмах міститься великий об"єм інформації, включаючи плани радіозв"язку, плани організації радіозв"язку в тактичних радіомережах, позивні, використовувані в тактичних мережах, сигнали тривог і введення різних ступенів бойової готовності.

Крім того, були перехоплені сигнали тактичного маневрування і організації сумісного плавання у складі оперативного з"єднання, плани використання зв"язку Link 11 з позивними кореспондентів і цифровими блоками позначення цілей (для кожного кореспондента), використання зброї і порядок доповідей за станом різних запасів озброєння, взаємодія з тактичною авіацією і літаками, система організації протичовнової оборони і багато що інше.

У ефірі були зафіксовані радіостанції різних бойових кораблів британського флоту і військових баз НАТО. На думку фахівців, переговори велися відкритим текстом внаслідок халатності офіцерів зв"язку, повідомляє Lenta.ru..

Зараз ви читаєте новину «Російські радіолюбителі підслухали переговори НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути