понеділок, 30 січня 2012 14:36

Російська телеведуча ледь не поховала Путіна в прямому ефірі

Російська телеведуча ледь не поховала Путіна в прямому ефірі

Російська ведуча телеканалу "ТВК Красноярськ" Марія Бухтуєва в прямому ефірі заявила, що в інтернеті зараз активно обговорюють актуальну тему: "Чи потрібно поховати Володимира Путіна", зазначивши, що нібито подав цю ідею кандидат у президенти Михайло Прохоров.

Забавна помилка викликала бурхливу реакцію в Інтернеті. Насправді ніяких зловісних планів щодо прем'єр-міністра і свого суперника на виборах 4 березня у мільярдера не було, і він лише в черговий раз підняв тему про винесення з мавзолею і поховання тіла Леніна.

"Моя особиста позиція - Леніна треба поховати. Але робити це потрібно шанобливо по відношенню до тих людей, які вважають по-іншому. Я б з цього питання провів референдум ... Питання про Леніна виключно важливий. Ми повинні розлучитися зі своїм минулим, не забуваючи його, заради майбутнього нашої країни", - так пояснив свою позицію Прохоров в минулу п'ятницю в інтерв'ю телеканалу RT.

Найцікавіше, що Бухтуєва, вимовивши прізвище Путіна, без тіні сумніву продовжила, що нібито Прохоров вважає, що "саме з цього питання" (похорон Путіна) потрібно терміново провести референдум. Телеведуча пояснила, що пропозиція викликала багато відгуків, а ідея народилася "можливо, не випадково, тому що вибори". На телеекранах при цьому демонструвався скан статті про те, що Прохоров насправді пропонує поховати зовсім не прем'єр-міністра, а вождя світового пролетаріату.

Зазначимо, що ідея винесення тіла Леніна з мавзолею час від часу гаряче обговорюється в Росії з моменту розвалу СРСР. Проти цієї пропозиції категорично заперечують комуністи.

Зараз ви читаєте новину «Російська телеведуча ледь не поховала Путіна в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути