пʼятниця, 12 серпня 2022 21:44

Рок-музикант жорстко відповів Єфросиніній і Поляковій з їхньою російською

Рок-музикант жорстко відповів Єфросиніній і Поляковій з їхньою російською
Маші Єфросиніній та Олі Поляковій порадили закривати своє російськомовне шоу.

Маші Єфросиніній та Олі Поляковій треба переходити на українську, або закривати своє ютуб-шоу "Взрослые девочки", яке вони ведуть російською мовою.

Обидві своїми заявами глумляться над українськими захисниками. Про це сказав вокаліст гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець в інтерв'ю на YouTube-каналі "Без Обмежень".

"Коли селебріті починають на телебаченні або у себе в ютубі роздувати цю історію, що "не буде пристрасті, емоцій, якщо ми будемо розмовляти українською, а в російському варіанті у нас буде ця пристрасть і ці емоції". То не знімайте ви цю передачу! Не глуміться над людьми, які загинули за українську державу і в тому числі за мову", – сказав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стали більше спілкуватись українською – опитування

"Мова – це один з найважливіших інструментів захисту нації", – сказав Танчинець. Російську треба прибрати з радіо і телебачення, а в YouTube накладати обмеження на російськомовні канали.

"Вимести мітлою весь російський контент з радіо і телебачення – це зрозуміло. З ютубу я не знаю, як це технічно зробити, але якісь мають бути накладені обмеження на російськомовні канали. Треба з цим щось робити, тому що люди досі продовжують споживати російський контент, і це гальмує нашу перемогу. Це просто заважає нам перемогти", – заявив музикант.

Раніше закрити російськомовний проєкт Єфросиніній та Поляковій порадив музикант Арсен Мірзоян.

Артист Павло Зібров заявив, що не розуміє колег, які ніяк не можуть позбутися російської. А лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя назвав "дикістю" пояснення Єфросиніної і Полякової, які "не можуть" перейти на українську.

Зараз ви читаєте новину «Рок-музикант жорстко відповів Єфросиніній і Поляковій з їхньою російською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути