Ексклюзиви
пʼятниця, 14 листопада 2008 10:51

Режисер "Фарингейта 9/11" знімає правду про кризу економік

Режисер "Фарингейта 9/11" знімає правду про кризу економік

Відомий режисер документального кіно Майкл Мур збирається зняти фільм про світову фінансову кризу, який, за словами самого режисера, буде логічним продовженням його документального фільму "Фаренгейт 9/11".

Коли у квітні було оголошено про початок зйомок, студія, яка підтримує проект, повідомляла, що Мур планує відобразити міжнародні справи та місце Америки у світі. Проте, коли політичні тенденції змінилися за місяць до президентських виборів, Мур почав переорієнтовувати свій фільм. Замість міжнародної політики він акцентуватиме тепер на справах економіки.

Ще не назване кіно розповідатиме про кінець імперії. Завершення зйомок та випуск документального фільму очікується на початку весни.

Проте деяких політиків та кіно експертів цікавить, як скептицизм та песимізм Мура, які гарно йому послугували при зйомках фільму про Буша, вплетуться в теперішню сповнену надій атмосферу США, причиною якої стало обрання президентом Барака Обами.

"Якщо Мур пропонує заходи для покращення становища країни, він дійсно може знайти своїх глядачів, які на цей момент прагнуть змін, - говорить Крейг Мінессен, консультант з культурних питань. - Проте для нього це буде не легко, тому що ці вибори показали, що в Америці є доброго, а Майкл Мур часто підкреслює негативні тенденції у країні", повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Фарингейта 9/11" знімає правду про кризу економік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути