вівторок, 19 червня 2007 13:41

Регулярне вживання одеколону привело до зриву голосування ВВС News

Голосування з метою з"ясувати рівень регулярності вживання алкоголемісних рідин, не передбачених для розпивання, супроводжувало статтю про високу смертність росіян від вживання одеколону. Автори опитування пропонували читачам відповісти на наступне питання: "Ви п"єте одеколон, антифриз чи миючі засоби?" Варіантів відповіді було надано чотири: "Регулярно", "Украй рідко", "Ніколи" і "Я взагалі не п"ю". Російським користувачам інтернету найбільше сподобався перший варіант відповіді, і в блогах, а потім - і за допомогою програм для обміну миттєвими повідомленнями росіяни пропонували один одному повідомити ВВС News про регулярне вживання одеколону.

До вечора 18 червня 2007 року в блогах (зокрема, в ЖЖ) можна було виявити сотні записів, присвячених опитування на ВВС News, що в результаті величезне число голосів було подано саме за варіант відповіді "Регулярно". Через надмірну популярність опитування сторінка для голосування вантажилася з великими затримками, а 19 червня 2007 року і зовсім вийшла з ладу. Сьогодні при спробі доступу до сторінки з результатами голосування сайт ВВС News повідомляє, що запитуваний документ не знайдений, повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Регулярне вживання одеколону привело до зриву голосування ВВС News». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути