Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 13:32

"Воїн світла" на тракторі повертав міліціонерів до "божественної любові"

У Дніпропетровську тракторист називав себе "воїном світла" і загрожував міліціонерам. Як пізніше з"ясувало слідство, перед цим він викурив три сигарети з наркотичною речовиною.

Інцидент стався у вівторок, 8 жовтня о 4:00. Охоронець автосалону в Дніпропетровську звернувся в міліцію, повідомивши, що на стоянку автомобілів заїхав тракторист і почав бігати між машинами, розмахуючи ножем і викрикуючи щось, схоже на заклинання.

На автостоянку був направлений найближчий екіпаж ДАІ. Помітивши їх автомобіль, хуліган поспішив сховатися на своєму тракторі марки JCB. Почалося переслідування. Проте через деякий час тракторист розвернув свою машину на 180 градусів і опустив ківш, після чого ховатися від переслідування вимушені були інспектори ДАІ.

Із змінним успіхом обох сторін гонитва продовжувалася близько 10 хвилин. Тракторист періодично викрикував з вікна, що міліціонери - воїни тьми і демони. Ті, у свою чергу, викликали на підмогу співробітників Червоногвардійського РВВС. Ті прибули на місце події на автомобілі УАЗ. Проте на той час трактор, врізавшись у ворота комбайнового заводу, затих.

Хуліган з ножем намагався чинити опір співробітникам правоохоронних органів, проте його без зусиль вдалося заарештувати і доставити в Червоногвардійський РВ міліції.

На допиті чоловік назвався ім"ям персонажа Золотого теляти - Адамом Казимировичем Козловичем.

Заарештований завірив міліціонерів, що він не вживав алкоголь. Замість цього він палив "дурь, приблизно три цигарки". Він згадав, що купує наркотик у "Ваньки з Перепещино".

Свої дії він мотивував "баченням зверху". Тракторист завірив слідство, що вбивати співробітників правоохоронних органів не збирався - з ножем він лише хотів їх "повернути до любові божественної і наставити на шлях істинний".

Чоловік розповів, що раніше чотири роки провів у в"язниці. "А то, хто не сидів, то типу і не мужик!", - також відзначив він.

Тепер порушникові громадського порядку загрожує позбавлення волі за звинуваченням у злісному хуліганстві і нападі на правоохоронців при виконання тими службових обов"язків. "На все є воля зверху!" - прокоментував це затриманий, повідомляє bigmir.net

Зараз ви читаєте новину «"Воїн світла" на тракторі повертав міліціонерів до "божественної любові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути