вівторок, 10 листопада 2009 13:41

"Справа Лозінського" призвела до арешту ще двох міліціонерів

"Справа Лозінського" призвела до арешту ще двох міліціонерів
У рамках розслідування у справі колишнього народного депутата Віктора Лозінського затримано та взято під варту ще два співробітники Голованівського райвідділу міліції
 
Про це в інтерв"ю розповів заступник генерального прокурора України Віталій Щоткін.

"На сьогодні затримано та взято під варту ще два співробітники Голованівського райвідділу міліції, які в тій чи іншій мірі причетні до злочинної діяльності Лозінського", - сказав заступник генпрокурора.

За його словами, затриманим "пред"явлено звинувачення в незаконному позбавленні волі, здирництві, перевищенні влади та службовій фальсифікації".

На питання, скільки всього встановлено людей, причетних до злочину, Щоткін відповів: "На даний момент заарештовано 4 колишніх працівника правоохоронних органів - прокурор району, начальник райвідділу міліції і 2 співробітника цього ж райвідділу, про які я вже сказав. І, звичайно ж, Лозінський, щодо якого винесено постанову про притягнення як обвинуваченого і який перебуває у розшуку".

"На сьогодні ми повинні враховувати вимоги закону про збереження таємниці слідства, а коли кримінальну справу буде направлено до суду, в чому у мене немає ніяких сумнівів, можна буде більш детально розповісти про встановлені нами обставини", - додав Щоткін.

Дело
Зараз ви читаєте новину «"Справа Лозінського" призвела до арешту ще двох міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути