четвер, 08 жовтня 2009 12:10

Лозінський роз"їжджає на Lexus з парламентськими номерами

Лозінський роз"їжджає на Lexus з парламентськими номерами

У прикордонних областях України лише нещодавно з"явилися листівки про розшук екс-депутата Віктора Лозінського, підозрюваного у вбивстві жителя Кіровоградської області. У міліції вважають, що колишній бютівець роз"їжджає на автомобілі Lexus з парламентськими номерами АА 1412 ВР і збирається залишити межі країни, повідомляє Сегодня.

В Ужгородському управлінні міліції повідомили, що оголошення вивісили за вказівкою МВС, чому тільки зараз, пояснити не змогли.

"За нашою інформацією, її розіслали у всі прикордонні області", - сказала прес-офіцер ужгородської міліції Катерина Кийович. У прес-службі міністерства посилаються на прохання з СБУ.

За ким у Раді закріплена іномарка, в ДАІ не говорять. Водночас, джерела Сегодня в правоохоронних органах повідомили, що номер на Lexus - підроблений.

У Генпрокуратурі незадоволені відсутністю результатів пошуків Лозинського і мають намір брати справу у свої руки. "Оперативники СБУ ні на крок не наблизили нас до затримання Лозінського. Це прихований саботаж - своєю пасивністю співробітники спецслужби демонструють, що таких" клієнтів "повинна шукати міліція. ГПУ буде використовувати власні методи. Які, промовчимо, щоб його не злякати", - сказав один з керівників слідчо-оперативної групи ГПУ.

Нагадаємо, що 16 червня на території мисливського господарства в Кіровоградській області в результаті зіткнення з Віктором Лозінським, тодішнім прокурором Голованівського району Кіровоградської області Євгеном Горбенком і начальником міліції цього ж району Михайлом Ковальським загинув житель Кіровоградської області Валерій Олійник. Двоє останніх перебувають під вартою, Лозінський - у розшуку.

За матерiалами: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Лозінський роз"їжджає на Lexus з парламентськими номерами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути