середа, 29 серпня 2007 14:18

"Регіони": "Помаранчеві" боротимуться за нас після виборів

"Регіони": "Помаранчеві"  боротимуться за нас після виборів
Партія регіонів сподівається створити коаліцію із Соціалістичною й Комуністичною партіями у Верховній Раді після виборів.

Про це повідомила прес-служба ПР.

"Ми розраховуємо на перемогу союзників по коаліції (СПУ й КПУ) і на створення політичної більшості з ними", - сказала координатор більшості в парламенті 5-го скликання Раїса Богатирьова.

При цьому вона зазначила, що ПР буде створювати коаліцію з тими силами, які розділяють пріоритети й підтримують програму партії, і не виключено, що серед них будуть пропрезидентські сили.

"На відміну від помаранчевих, ми не говоримо "ніколи". Насправді, вони всі ведуть переговори з нами, і після виборів наввипередки будуть за нас боротися", - сказала вона.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз допускає створення коаліції між Партією регіонів, блоком "Наша Україна - Народна самооборона", Соціалістичною й Комуністичною партіями після виборів Верховної Ради.

Прем"єр-міністр Віктор Янукович, який є лідером Партії регіонів, не бачить альтернативи об"єднанню своєї політичної сили з партіями "помаранчевого табору" в новому складі Верховної Ради для створення коаліції.

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко допускає створення коаліції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Партії регіонів у новому складі Верховної Ради.

Один із лідерів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко виключає створення широкої коаліції за участю НУ-НС у майбутній Верховній Раді.

Раніше партія "Народний Союз Наша Україна" і Блок Юлії Тимошенко домовилися про створення коаліції в новому складі парламенту.

Вибори призначені на 30 вересня.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони": "Помаранчеві" боротимуться за нас після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути