пʼятниця, 20 серпня 2010 16:44

"Регіоналам", не дивлячись на пожежонебезпеку, не терпиться постріляти

"Регіоналам", не дивлячись на пожежонебезпеку, не терпиться постріляти

Народний депутат Вадим Колесниченко (фракція ПР) звернувся з відкритим листом до прем"єр-міністра Миколи Азарова з приводу можливості припинення розпорядження Кабміну про перенесення термінів початку мисливського сезону, повідомили в прес-службі депутата.

Як говориться в листі, мисливці цілий рік готувалися до відкриття мисливського сезону, в міру можливості взяли відпустки, сплачені мисливські внески, куплені відстрільні картки. Але розпорядженням Кабінету міністрів, враховуючи високу температуру і пожежонебезпеку, були перенесені терміни початку мисливського сезону.

"У зв"язку з тим, що на сьогодні погодні умови змінилися на більш сприятливі, прошу розглянути можливість припиненні розпорядження Кабінету Міністрів від 4 серпня 2010 р. N 1588-р про перенесення термінів початку мисливського сезону", - написав Колесниченко.

Так само в листі йде мова, що мисливські господарства і мисливці зобов"язуються провести додатковий інструктаж про протипожежні заходи, брати участь на добровільних засадах в патрулюванні мисливських господарств, проведенні роз"яснювальної роботи серед місцевого населення, а так само брати участь в гасінні пожеж, що допоможе запобігти виникненню пожеж в лісах.

Нагадаємо, розпорядженням N 1588-р від 4 серпня, через високий рівень пожежонебезпеки уряд доручив Раді міністрів Криму, обласним держадміністраціям, Севастопольській міськадміністрації вжити заходи щодо заборони відкриття сезону полювання на пернату дичину.

Дана заборона діятиме до ухвалення окремого рішення Кабінету міністрів.

Нагадаємо, через загрозу пожеж Янукович навіть перервав свою відпустку.

proUA

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам", не дивлячись на пожежонебезпеку, не терпиться постріляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути