вівторок, 16 березня 2010 11:34

"Плейбой повертається": виставка зайців сучасних художників (ФОТО)

На честь 50-річчя журналу Playboy в американському Піттсбурзі (штат Пенсільванія) відкриється художня виставка, присвячена символу видання - знаменитому зайцеві.

Захід прийматиме у себе піттсбурзький музей Енді Уорхола, і одним з центральних експонатів на ньому стане уорхоловська робота "Playboy Bunny" (1985). Виставка отримала назву "Playboy Redux: Contemporary Artists Interpret the Iconic Playboy Bunny" ("Плейбой повертається: сучасні художники інтерпретують іконічного зайчика"). Окрім Уорхола, на ній будуть представлені картини, графіка, скульптури і відеоінсталяції, котрі 20 художників створили на прохання журналу до його ювілею.

Виставка працюватиме з 27 березня по 19 червня. Її відкриття пройде в стилі традиційних вечірок "Playboy".

Між тим, Playboy Enterprises Inc., що видає однойменний журнал, веде переговори про продаж свого бізнесу з низкою потенційних покупців.

Менеджмент Playboy Enterprises, що переживає складні часи у зв"язку зі скороченням попиту на послуги друкарської реклами, прагне поліпшити фінансове положення компанії або за рахунок її продажу, або за рахунок зміни позиціонування.

Ринкова капіталізація Playboy складає близько $100 млн. Чистий збиток компанії в січні-вересні 2009 року практично подвоївся.

Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Плейбой повертається": виставка зайців сучасних художників (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути