вівторок, 12 травня 2009 20:07

Playboy потерпає від кризи

Playboy потерпає від кризи
Журнал Playboy скоротить тираж і виходитиме рідше, щоб впоратися з кризою, яка призвела до різкого падіння продажів, повідомляє The Chicago Tribune з посиланням на заяву тимчасового виконавчого директора Джерома Керна (Jerome Kern).

Пропонується об"єднати липневий та серпневий номери, а також понизити розцінки на розміщення реклами. Крім того, в червневому номері буде випробувано новий дизайн, який, за словами Керна, повинен надати виданню "молодшого та свіжішого вигляду".

Як відзначає The Chicago Tribune, паперовий Playboy відчуває все зростаючу конкуренцію з боку електронних видань і безкоштовної еротики в Інтернеті. З 2002 по 2008 роки його аудиторія скоротилася на 600 тисяч читачів.

Загальний тираж за останні шість місяців 2008 року склав близько 2,5 мільйонів екземплярів. Доходи від продажів в першому кварталі 2009 року впали на 16 відсотків і склали 13,5 мільйона. Втрати в першому кварталі склали 13,7 мільйона. У березні журнал був вимушений закрити свою нью-йоркську редакцію, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Playboy потерпає від кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути