вівторок, 18 січня 2011 17:08

"Палац Путіна" вартістю $ 1 мільярд зводять під Новоросійськом (ФОТО)
11

Фото: Фото: community.livejournal.com/ru_wikileaks/

У мережі з'явилися докладні фотографії так званого "палацу Путіна" вартістю в $ 1 млрд під Новоросійськом. Судячи з фотографій, він практично збудований.

Заява, що особняк "будується для особистого користування прем'єр-міністра", спричинила суспільний резонанс. Тоді ж в кінці грудня в інтернеті з'явилися фотографії "палацу", зроблені здалеку, було видно тільки дах.

У вівторок в мережі з'явилися повніші фотографії "палацу", що будується, на порталі RuLeaks, створеному за аналогією з WikiLeaks.

"Редакція RuLeaks.Net одержала у розпорядження серію фотографій палацу, про який нещодавно йшлося в пресі. Ми не готові стверджувати, чий це палац, ми публікуємо тільки фотографії самого об'єкта", - йдеться у повідомленні на сайті.

Об'єкт, судячи з фотографій практично збудований, йдуть завершальні обробні роботи.

Величезна двоповерхова будівля, з якої відкривається вид на море, прикрашена великими колонами, величезними вікнами на першому поверсі. У внутрішньому дворику розташовано фонтан. Прилеглу територію займає паркова зона: з мармуровими доріжками і підстриженими деревами.

Усередині "палацу" кабінет з широким представницьким столом, який прикрашений двоголовим орлом. Усередині палацу багато меблів з золоченими ніжками. Внутрішнє оздоблення "палацу" декоровано люстрами, на склепінні купола фрески, багато меблів, ліжко прикрашене балдахіном, величезні столи.

За даними російської газети "Ведомости", автором викривального листа президенту про корупцію в оточенні прем'єра дійсно виявився партнер пітерських друзів Володимира Путіна бізнесмен Сергій Колесников.

Він веде спільний бізнес із знайомими Путіна - Миколою Шамаловим і Дмитром Горєловим.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков раніше заявив журналістам, що прем'єр не мав і не має ніякого відношення до споруджуваного будинку.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Палац Путіна" вартістю $ 1 мільярд зводять під Новоросійськом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути