четвер, 13 січня 2011 13:58

МЗС Росії виправило Путіна

МЗС Росії виправило Путіна

Перемога у Великій Вітчизняній війні є спільною перемогою всіх народів Радянського Союзу, й жодна з країн не має права "монополізувати" цю подію. Про це на прес-конференції у Москві заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, повідомляє ГолосUA.

Відповідаючи на прохання прокоментувати заяву голови російського уряду Володимира Путіна про те, що Росія здобула б перемогу у війні й без участі України, Лавров оприлюднив офіційну позицію Росії. "Думаю, ні в кого немає сумнівів, що російське керівництво, президент Росії, голова уряду Росії і весь російський народ виходять з того, що це була спільна перемога всіх народів Радянського Союзу. Так записано у всіх наших офіційних документах, так воно і є насправді. І ніяких інших підходів у російського керівництва не існує", - підкреслив міністр.

На його думку, інші трактування цієї позиції є спробою певних осіб вирішувати власні інтереси. "Все інше - це спроби шукати якусь сенсацію там, де її просто немає", - наголосив Лавров.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Росії Володимир Путін заявив, що Росія перемогла б у Другій світовій війні, навіть якщо б Україна не входила до складу Радянського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «МЗС Росії виправило Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути