вівторок, 17 серпня 2010 12:38

"Міс Україна" збере знаменитостей зі всього світу

Американська світська левиця 29-річна Періс Хілтон 3 вересня вперше відвідає Україну. Зоряна гостя увійде до складу журі ювілейного, 20-го, конкурсу краси "Міс Україна 2010", який пройде 4 вересня в палаці "Україна".

Хілтон запросив до України власник конкурсу - бізнесмен Олександр Онищенко. Сума її гонорару поки не розголошується.

Компанію відомій світській левиці на "Міс Україна 2010" складуть актор Жан-Клод Ван Дамм, актриса Єва Лонгорія, племінниця дизайнера Донателли Версаче Франческа Версаче, співак і композитор Кріс Норман та інші знаменитості.

За словами організаторів, в даний час вирішується питання про те, в який номер в престижному столичному готелі "Інтерконтиненталь" "прописати" американську гостю.

"Це можуть бути посольські апартаменти або ті, що ще дорожче, - королівські або президентські. Але в готелі нам сказали, що хочуть їй дати кращий, - можливо, президентський, звичайно, за умови, що він не буде раніше зайнятий кимось з VIP-персон", - зазначили організатори.

Крім того, до послуг Хілтон - особистий дворецький, безкоштовний доступ до бару і готельний ліфт. Вона також зажадала охорону - українською столицею її супроводжуватимуть чотири бодігарда.

Організатори зазначають, що однією вечіркою - afterparty в столичному клубі, на якому дівчина заспіває свої останні хіти, - світська левиця не обмежиться і "гулятиме до ранку".

Знаменита блондинка має намір під час візиту оглянути визначні пам'ятки Києва. Їй влаштують екскурсію по маршруту Сильвестра Сталлоне, який нещодавно презентував свою картину "Нестримні", - Києво-Печерська Лавра, Ладья, набережна.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна" збере знаменитостей зі всього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути