Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 15:53

"Карнавалія": напіввідкриті груди Бужинської і запальні танці Ями (ФОТОРЕПОРТАЖ)
6

Народна артистка України Ольга Сумська та подружжя Юрій і Тетяна Логуш
Ані Лорак зі своїм нареченим Муратом Налкакіоглу
Танцівниця Олена Шоптенко, співачка Камалія та співачка Наталія Валевська демонструють костюми під час показу карнавальної колекції від українських дизайнерів
Владислав Яма та Олена Шоптенко проводять майстер-клас з танців
Українська співачка Катерина Бужинська

Добру традицію відзначати костюмованою вечіркою день, коли за народними віруваннями зима зустрічається з весною, почали ще минулого року. Тоді темою для party вибрали Бразильський карнавал. Цього разу темою фестивалю була Індія зі своїми танцями, піснями, кухнею і нарядами.

Вечір почався зі скандалу. По холі мерії розгулювали голі дівчата з боді-артом на найпікантніших місцях. Але організатори свята запевнили гостей, які обурилися, що це не вульгарно, а естетично. На цьому конфлікт вичерпався.

Далі все пішло за сценарієм. Гості прибували на свято і вражали своїми нарядами і образами. Ані Лорак з'явилася в червоній сукні від Ганни Бублик і червоній масці зі своїм женихом під руку.

А ось дизайнер Діана Дорожкіна вибрала для себе на цей вечір образ Пікової дами, що підкреслила виключно чорним кольором корсета і того ж кольору вузькими брюками.

Поки журналісти розглядали наряди VIP-персон, повз дефілювали менш відомі гості в костюмах мадам Помпадур, русалки, Кармен, принцеси, чорних янголів, селянок.



Без відриву від веселощів в холі КМДА йшов добродійний аукціон. На продаж були виставлені лоти знаменитостей: мікрофон Святослава Вакарчука, сукня Шоптенко з "Танців із зірками", а також два кольє - від Лілії Пустовіт і Влади Литовченко. Кожен охочий міг вписати в прайс-лист свою ціну з вказівкою імені і свого телефону.

Найазартнішим в цій справі виявився Олег Пінчук. Усім товарам він дав "червону ціну" - 250 гривень. А ось за ляльку "Ніч для двох" він готовий був викласти "1 500 000 копійок" (жартома, зрозуміло). Рекорд же цього аукціону - кольє Swarovski від Влади Литовченко - $1000.

Чорний смокінг і метелик - класичний варіант карнавального костюма. Найсміливіші ще надягали на очі чорну маску. Відомий скульптор Олег Пінчук коментував свій звичайний бежевий костюм з краваткою так: "Я - творча людина і в звичайному житті ношу зручний одяг. Тому вбратися в діловий костюм, виглядати солідною людиною - для мене це маскарад. А взагалі завжди ходжу в масці веселої людини, хоч насправді я дуже серйозний".

Фото: Уніан

За матеріалами VIP-ua.com

Зараз ви читаєте новину «"Карнавалія": напіввідкриті груди Бужинської і запальні танці Ями (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути