понеділок, 02 серпня 2010 16:08

"Єдиним законним великим князем Московії є Янукович" – імператор Орест І
7

Пенсіонер з Нової Каховки Орест Карелін проголосив себе Імператором України-Русі, аби не дати Путіну загарбати Україну.

Про це він повідомив кореспонденту Gazeta.ua під час візиту до Тернополя.

До інавгурації Януковича пенсіонер називав себе королем. Пояснював, що престол отримав в 90-их роках від тодішнього короля Олелька ІІ.

"У 1918 році за гетьманату Сагайдачного було короновано монархіста Анатолія Довгорукого. Королем він пробув 5 днів, на шостий його розстріляли більшовики. Але син вцілів - втік з України. Олелько ІІ, який жив в Іспанії, прямий наслідник цього сина. Я переписувався з ним по пошті. Присягнув йому на вірність. Він призначив мене регентом - представником в Україні", - розповів Орест Федорович.

Після смерті Олелька Карелін проголосив себе королем. Почав формувати в Україні монархічну структуру - посвячував людей в лицарі, графи, князі.


Із приходом до влади команди Януковича король відчув загрозу для своєї держави. Він вважає, що в Росії вже готується впровадження монархії. І в разі її законодавчого утвердження, нова імперія претендуватиме на територію України.

"Янукович же прийняв помазання і перстень князя від їхнього Патріарха. За монархічними законами він вже є служником Росії", - пояснив пенсіонер.

Карелін каже, що знайшов прорахунок в діях східного сусіда, і скористався ним.

"Ні Медвєдєва, ні Путіна Патріарх Московський не мирував і персня князя не давав.Відповідно єдиним законним великим князем Московії є Янукович. Я навіть його з цим привітав – надіслав офіційного листа. Після цього в своєму королівстві я дозволив створення королівства Ромів – королевою зробив циганку, з якою познайомився в Києві. Сину Юрію передав свою корону – зробив його королем. Маючи підтримку двох королівств, проголосив себе імператором", — пояснює Карелін.

Янукович, як звичайний князь Московії має підкорятися імператору.

"Відповідно якби в Росії взялися проголошувати монархію, я б мав законне право нею керувати, і ніякий Путін би мене не цікавив", - підсумував пенсіонер.

ФОТО: Андрій Янович, Gazeta.ua

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Єдиним законним великим князем Московії є Янукович" – імператор Орест І». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути