вівторок, 09 березня 2010 09:43

"Аліса в Країні чудес" втерла носа "Аватару"

"Аліса в Країні чудес" втерла носа "Аватару"

Фільм Тіма Бертона "Аліса в Країні чудес" зібрав у перший прокатні вихідні в Північній Америці 116,3 мільйона доларів, поставив рекорд по зборах серед картин, знятих у тривимірному форматі.

Раніше найкасовішим 3D-фільмом за підсумками перших вихідних вважався "Аватар" Джеймса Камерона, який вже зібрав у північноамериканському прокаті 720,2 мільйона доларів. За останній уїкенд фільм зібрав 7,7 мільйона доларів, закріпившись на п"ятому місці.

На другому місці по зборах за 5-7 березня 2010 виявилася кримінальна драма "Бруклінським поліцейські", що зібрала 13,5 мільйона доларів, на третьому - лідер попередніх двох тижнів "Острів проклятих", збори якого склали 13,3 мільйона доларів. Четверте місце зайняла картина "Cop Out", перекладена російськими прокатниками як "Подвійний Копець" (9,1 мільйона доларів).

Картина "Аліса в Країні чудес", в якій знялися австралійська актриса Міа Васіковска, Джонні Депп, Енн Хетеуей, Майкл Шин, Хелена Бонем Картер, вийшла на екрани в Росії 4 березня, на день раніше, ніж в інших країнах. Фільм створений із застосуванням технології Performance Capture.

News2.ru

Зараз ви читаєте новину «"Аліса в Країні чудес" втерла носа "Аватару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути