Ексклюзиви
четвер, 12 листопада 2009 21:50

За 3D зображення Майкла Джексона просять $1,6 млн

За 3D зображення Майкла Джексона просять $1,6 млн

У США знайдений повний комплект 3D зображень, знятих з Майкла Джексона. Про це 12 листопада повідомляє The Daily Telegraph.

Про існування знімків стало відомо після того, як американський бізнесмен, який побажав залишитися невідомим, захотів продати їх за 1,6 мільйона доларів США.

Зображення співака було зроблене в 1996 році, коли йому було 37 років, до невдало зробленої в 1997 році пластичної операції. За словами бізнесмена, в архіві якого зберігалися знімки, Джексон хотів, щоб його "двійник" назавжди залишився у віртуальному просторі.

Рік, в якому він захотів себе увічнити був для "короля поп-музики" одним з найвдаліших в кар"єрному поані. З вересня 1996 по жовтень 1997 року проходило третє і останнє концертне турне Джексона, під час якого він виступив 82 рази перед 4,5 мільйонами прихильників і заробив 163,5 мільйона доларів.

Знайдені 3D зображення музиканта представляють велику цінність для його прихильників - на їхній основі можна створювати кліпи, фільми, комп"ютерні ігри за участю співака і навіть влаштовувати "концерти".

За словами директора турне Джексон, що не відбулося, Кенні Ортеги, незадовго до смерті співак планував випустити 3D версію свого знаменитого альбому "Thriller".

Після смерті співака цікавість до його творчості в світі різкого зросла. Касові збори фільму за участю Джексона "This Is It", що розповідає про його підготовку до запланованого концертного турне, склали більше 100 мільйонів доларів.

Майкл Джексон помер в Лос-Анджелесі 25 червня 2009 року. Причиною смерті вважається передозування введених йому медикаментів, зокрема пропофолу - сильнодіючого анестетика. У загибелі співака звинуватили його лікаря Конрада Мюррея, який зробив ін"єкцію, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «За 3D зображення Майкла Джексона просять $1,6 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути