вівторок, 10 січня 2023 06:01

П'ять справ, які в жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 10 січня

П'ять справ, які в жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 10 січня
Переїзд на нове місце проживання відкладіть до наступного тижня. Фото: pixabay.com

10 січня відкладіть візити до косметологів і перукарів. Їхньою роботою зараз не будете задоволені. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Стежте за тим, що їсте, – говорить астрологиня. – Організм підказуватиме, чого йому бракує. Куштуйте те, чого хочеться. Відмовтеся від алкоголю та виснажливих дієт. У суперечках перемагатимуть досвідченіші. Дослухайтеся до порад старших. Їхній досвід стане у пригоді. Цього дня ні в якому разі не можна робити ці п'ять справ: шукати нову роботу, орендувати чи купувати житло, влаштовувати шопінг, приймати пропозицію руки і серця, робити штучне запліднення. Відмовтеся від пошуку нових напрямків діяльності. То буде даремно витрачений час. Краще займіться наведенням ладу в поточних справах. Переїзд на нове місце проживання відкладіть до наступного тижня. Проте спакувати всі речі й повикидати з дому непотріб краще саме цього дня. Навчіться відмовляти людям, якщо вам не подобаються їхні пропозиції. Дбайте про свої інтереси. Не слід планувати шопінг. Куплені речі не носитимуться й залежаться на полицях вашої шафи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Що більше ризикуєте, то більше втрачаєте. Неприємності чекають на підприємців, які планували розширювати асортимент і штат. Здаватиметься, що кохані використовують вас.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Уникайте кредитів. Повернення боргу стане непідйомним. Не намагайтеся нажитися на чужому горі. Сварка з друзями спровокує ворожнечу на пів року.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Припиніть перекладати свої обов'язки на підлеглих. Якщо втомилися, йдіть у відпустку. Тоді не нашкодите справі, в яку роками вкладали сили та кошти. Робіть компліменти рідним. Це підбадьорить їх.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкладіть похід до торговельного центру. Заощадження знадобляться для важливіших покупок. Чекатимете похвали від коханих і друзів, а нарветеся на критику. Це не привід влаштовувати скандал.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це період творчої кризи. Важко буде комусь сподобатися. Купувати авто та кухонну техніку варто до обіду. Грошей бракуватиме, тому задумаєтеся над пошуком додаткової роботи. Закохаєтеся і розпочнете нові стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Знайте собі ціну. Ніхто краще за вас не впорається з роботою, яку треба виконати негайно. Це оцінять керівництво й підлеглі. Необережно сказане слово призведе до напруження у стосунках із сусідами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не лякайтеся змін. З ними прийдуть нові можливості. Прислухайтеся до бажань дітей, побалуйте їх подарунками. Видалення родимок і мозолів відкладіть на четвер.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей достатньо, щоб ні в чому собі не відмовляти. Якщо мрієте змінити роботу, не поспішайте звільнятися з попередньої. Спочатку оберіть вакансію і підготуйтеся до співбесіди. Не час брати шлюб та планувати вагітність. Є великий ризик втратити плід на ранніх термінах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Знайомі відбиратимуть надто багато часу й енергії. Усамітніться, аби з головою зануритися у роботу. Схід сонця - найкращий час для навчання. Уникайте любовних трикутників. Наживете ворогів і вам довго погрожуватимуть.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Конкуренція якісно змінить життя. Братиметеся до навчання та пошуку нової роботи, щоб комусь довести, що ви кращі. Не чекайте особливого моменту, щоб вивести стосунки з коханими на новий рівень. Освідчуйтеся, пропонуйте жити разом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не критикуйте дітей. Згадайте себе в їхньому віці. До стоматолога йдіть у п'ятницю. Це найвдаліший тиждень січня. Вдасться добре заробити. Контролюйте витрати. Кишеня швидко спорожніє, але задоволення ні покупки, ні послуги не принесуть.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З першого разу мало що вдаватиметься. Але для закріплення набутих знань день як раз підходящий. У гонитві за швидкими заробітками люди забуватимуть про чесність. Залишайтеся порядними. Купуйте нові техніку та меблі для дому. На автошляхах буде слизько. Не сідайте без нагальної потреби за кермо.

Астрологиня розповіла, що чекає на Україну 2023 року. Дізнайтеся першими, як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер.

Зараз ви читаєте новину «П'ять справ, які в жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 10 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути