неділя, 22 січня 2023 05:50

Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер

Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер
Навесні у нації з'явиться новий лідер, який діятиме спільно з президентом, а потім складе йому гідну конкуренцію на виборах. Фото: pixabay.com

2023 року всім хотітиметься спокою і стабільності, але доведеться відвойовувати й повертати своє. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Немає часу розслаблятися, бо через кілька місяців увага міжнародних партнерів переключиться на інші країни, – говорить астрологиня. – Китай спробує розв'язати війну проти Тайваню. Це рік згуртування нашої нації, впертого й повільного відновлення кордонів України відповідно до 1991 року".

За словами астрологині, українцям не варто боятися цієї зими.

"Вона буде складною, але люди знайдуть спосіб зігріти власні сім'ї та поділитися теплом і світлом із сусідами, – каже Максимова. – Для тих, хто пережив 1990-ті, нема нічого неможливого. Як би Росія не старалася, зробити блекаут їм не вдасться. Електрики вражатимуть винахідливістю, тому відновлюватимуть світло в найкоротші терміни. Підприємці запасуться пальним і генераторами, креативитимуть і підбадьорюватимуть клієнтів. Світ вважатиме нашу націю невмирущою".

Навесні в нації з'явиться новий лідер, який діятиме спільно з президентом, а потім складе йому гідну конкуренцію на виборах.

"До весни отримуватимемо серйозні фінансові вливання. Багато коштів буде вкладено в оновлення енергетичної галузі. Але країни, які зараз нас спонсорують, самі потерпатимуть від економічної кризи, тому не дадуть усього, чого наобіцяють. Восени увійдемо у серйозну фінансову кризу. Українці не чекатимуть на подачки від влади. Відбудовуватимуться самотужки. Їздитимуть на заробітки, але в інших країнах не лишатимуться", – розповідає астрологиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Україна стане модною для іноземців.

"Приїхавши сюди на екскурсію, багато хто захоче лишитися. Через це ціни на нерухомість зростатимуть, – каже Максимова. – Знайдуться сміливці, готові інвестувати в український аграрний сектор і відкривати тут бізнес".

Релігія, мова й мистецтво відкриють власний фронт.

"Митці створюватимуть для нас нові сенси життя, будуть джерелом натхнення і незламності, – говорить астрологиня. – Хтось з українських літераторів стане нобелівським лауреатом. Це час винаходів. Українські науковці й технарі покажуть неймовірний потенціал. Знайдуть альтернативні способи опалення та освітлення, використовуючи сили природи. Застосують нові будівельні технології для відновлення помешкань, які зруйнували окупанти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

Розраховувати на високу врожайність не варто.

"Аграрії намагатимуться обхитрити погоду, але буде вогко й холодно, – розповідає астрологиня. – Погода нагадуватиме британську, з великою кількістю дощу й туману. Весна буде ранньою. До середини травня треба встигнути все посадити. Далі погодні умови завадять роботі аграріїв".

2023 рік – час великих можливостей. Попрощайтеся з токсичними людьми, які тягнуть на дно. Змініть вид діяльності, який забирає багато сил, але не дозволяє заробити достатньо грошей. Астрологиня назвала шість знаків, яким щаститиме найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути