Ексклюзиви
середа, 05 квітня 2023 06:00

П'ять найщасливіших знаків зодіаку, чиї бажання почнуть здійснюватися тут і зараз – гороскоп на 5 квітня

П'ять найщасливіших знаків зодіаку, чиї бажання почнуть здійснюватися тут і зараз – гороскоп на 5 квітня
Дослухайтеся до бажань своїх дітей. Не бороніть їм виявляти цікавість до чогось нового. Фото: pixabay.com

5 квітня не варто надто серйозно ставитися до тривожних передчуттів чи неприємних снів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День напередодні повні принесе багато хвилювань, - говорить астрологиня. – Гіпертонікам необхідно уважніше слідкувати за самопочуттям. Діти виявлятимуть підвищену тривожність. Приділіть їм більше уваги. Шукайте привід для позитивних емоцій. Займайтеся мистецтвом. Спостерігайте за красою природи. Пильнуйте під час роботи з гострими предметами. Запобігайте пораненню. Організм потребуватиме руху. Більше ходіть пішки. Найщасливішими цього дня себе відчують Овни, Діви, Леви, Козероги і Скорпіони. Будьте обережні з бажаннями. Вони можуть здійснюватися буквально. Дослухайтеся до бажань своїх дітей. Не бороніть їм виявляти цікавість до чогось нового. Не можна голодувати. Загострюються виразкові процеси в системі травлення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зачекайте із купівлею і продажем нерухомості. Загостряться нез'ясовані конфлікти у родині. Будьте уважними до літніх родичів. Вдалий час, аби освідчуватися і знайомити коханих з родиною. Свекрухи і невістки легко знаходитимуть спільну мову.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Багато заплануєте, але мало що встигнете. Постійно доведеться кудись поспішати. Здаватиметься, що усі навколо змовилися проти вас. Схаменіться і переведіть подих. Скоро настануть кращі часи. Заробітки зростають.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви та кохані будете надто критичними одне до одного. Досить зважати на чужі помилки, не помічаючи власних. Бракуватиме часу і грошей. Утримайтеся від покупок у кредит. Можна підбирати нову косметику. Вона робитиме вас ще більш привабливими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто змінювати імідж, фарбувати волосся чи робити завивку. Відмовтеся від фармпрепаратів, без яких можна обійтися. Вони даватимуть побічну дію.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Купуйте речі для комфорту у домі. Вдалими будуть придбання ліжок, диванів, полиць, кухонної техніки. Не час з'ясовувати стосунки з друзями. Ускладнюється обмін речовин. Нагадають про себе солі у сечогінних шляхах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не чекайте на подарунки. Те, чого бажаєте, купіть собі самі. Відкладіть придбанням смартфонів. Їх доведеться скоро обміняти. Стримуйте апетит, не переїдайте. Час повертати фігуру у форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це день корисних знахідок. Але не присвоюйте собі те, що вам не належить. Спробуйте розшукати власника загубленого телефону чи обручки. Можуть набрякати ноги. Більше відпочивайте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей у кишені стане більше, якщо навчитеся відстоювати свої фінансові інтереси. Можуть турбувати запальні процеси ясен. Пильнуйте за гігієною ротової порожнини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Важко вдаватиметься діалог з керівництвом. Зачекайте зі звільненням. Нове місце роботи знайдете не швидко. Шкодуватимете за те, що наговорили зайвого. Слідкуйте за шкірою обличчя. Відновляться вугрові висипи. Зверніться до перевіреного косметолога.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся піднесено і романтично. Багато подій траплятиметься у житті родичів і знайомих. Ви будете лише спостерігачем. Снитимуться віщі сни. До них варто прислухатися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Навколо всі метушитимуться. Вас це дратуватиме. Зберігайте спокій. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Розширюйте коло спілкування. Вирушати на пошуки пари не час. Займіться укріпленням нігтів і волосся. Приймайте вітаміни.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це день знайомств. Оновлюйте коло своїх друзів. Вдалий час для пошуку своєї половинки. Запросіть на побачення людину, яка давно подобається вам. Відвертість допоможе зблизитися у стосунках. Регулярно відвідуйте тренажерну залу.

Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, для яких цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху.

Зараз ви читаєте новину «П'ять найщасливіших знаків зодіаку, чиї бажання почнуть здійснюватися тут і зараз – гороскоп на 5 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути