Ексклюзиви
понеділок, 03 квітня 2023 23:10

Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня

Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня
Збільшуються заробітки. Розподіліть гроші так, аби не відчувати скрути до кінця місяця. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 3 по 9 квітня будьте готові робити все вчасно. Те, що не завершили сьогодні, втратить актуальність завтра. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Використайте перші дні місяця, щоб заявити про себе, - говорить астрологиня. – Пізніше щось серйозно змінити на краще навряд чи вдасться. Рідні та друзі нав'язуватимуть вам свої думки і всіляко надокучатимуть балачками. Не перекладайте свої обов'язки на інших. Проявляйте лідерські здібності, аби згуртувати команду і досягти бажаного результату. Збільшуються заробітки. Розподіліть гроші так, аби не відчувати скрути до кінця місяця. Не варто економити на продуктах і ліках. Зачекайте з оновленням гардеробу. Вдало проходитимуть побачення. Неочікуваний результат принесе знайомство в інтернеті. Для Тельців та Терезів, Козерогів і Водоліїв цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час зробити собі приємно. За подарунками вирушайте до середи. Порадують акції і знижки. Це вдалий час для придбання домашніх улюбленців і для процедур, які укріплять здоров'я.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть на себе всі витрати родини. Грошей у кишені стає обмаль. Доведеться задовольнитися скромними покупками. Запропонуйте коханим зустріти разом Великдень. Це гарний час, аби познайомити їх з друзями та ріднею.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Обережніше з ініціативами. Не набирайте на себе справи, які вам не під силу. Оновлювати гардероб краще увечері в суботу. Тоді речі пасуватимуть і довго носитимуться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте відвертими з найдорожчими. Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Рано чи пізно таємниця стане відомою. Але відновити довіру рідних вдасться не відразу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стабільність у заробітках додаватиме впевненості в завтрашньому дні. Не наражайтеся на штрафи. Знаходьте спосіб заспокоїтися. Саме час піти на компроміс у стосунках з батьками та коханими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робота стоятиме, бо ви присвятите себе справам друзів і рідні. Шукайте людей, які вчасно підкажуть, як рухатися далі. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Ви не готові взяти на себе всю відповідальність за діяльність колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Таланитиме тим, хто уміє швидко змінювати плани і не жалкує за невдачами. Для любителів стабільності тиждень буде непростим. Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій. Відреагуйте на них вчасно. Не опустіть шанс покращити матеріальне становище.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

За клопотами не помітите, як швидко пролетить тиждень. Краще відкласти відповідальну роботу. Виконати її швидко та якісно не вдасться. Неприємні спогади принесе зустріч із колишніми однокласниками. Час забути про пережите і впевнено рухатися вперед.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зарплата надійде вчасно, але частину грошей витратите на організацію сімейного застілля. Доведеться святкувати дні народження рідних. Не варто відмовлятися від невеличкої сімейної вечірки. Це підніме настрій і дозволить рідним кілька годин побути разом.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Марно намагаєтеся постійно втручатися у життя дітей. Допущені ними помилки стануть для них же наукою. Зумійте застерегти, але не забороняти. Не варто телефонувати друзям, аби нав'язати свої поради. Рекомендуйте щось, коли у вас про це попросять.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Обережніше під час акційного шопінгу. Звертайте уваги на недоліки речей, які хочете придбати. Покупки, здійснені у кредит, стануть тягарем. Придбані авто чи квартира потім важко буде перепродати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не спокушайтеся на рекламу. Придбаєте купу непотребу. Вдалий період, аби розпочати генеральне прибирання. Звільніть свої шафи від мотлоху. Утримайтеся від покупки вживаної техніки. Вона швидко зламається. Доведеться купувати нову.

Астрологиня назвала три знаки, які зведуть з розуму кого завгодно. У любовному гороскопі на квітень вона розповіла, чому цей місяць буде набагато спокійнішим за попередній.

Зараз ви читаєте новину «Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути