вівторок, 22 грудня 2009 13:18

П"яний радник мера Сімферополя в"їхав у ВАЗ

П"яний радник мера Сімферополя в"їхав у ВАЗ

21 грудня 2009 року, о 22.00 у Сімферополі в провулку Елеваторна сталося лобове зіткнення двох автомобілів, які рухалися в зустрічному напрямку.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в АР Крим.

На абсолютно прямій дорозі, за наявності сухого асфальтобетонного покриття і проїзної частини шириною 7,5 метра водій автомобіля "DAIHATSU MATERIA" Данилов Євген Якович - депутат Сімферопольської міської ради, радник мера міста Сімферополя Бабенка, рухаючись з боку вулиці Героїв Сталінграда в напрямку вулиці Елеваторна, навпроти будинку N 7, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21093, під керуванням Голубова Євгена Євгеновича.

В результаті ДТП обидва водії отримали тілесні ушкодження. Діагноз Данилова - забиті рани чола, садно лоба, забій грудної клітини, алкогольне сп"яніння.

Діагноз Голубова - розрив правого підколінника, закритий перелом ребер. В обох водіїв взяті аналізи на наявність в організмі алкоголю.

При оформленні ДТП Данилов не пред"явив водійську медичну довідку та страховий поліс. Талон державного технічного огляду його автомобіля дійсний до 2009 року і повинен був бути замінений до 15 грудня поточного року. Водій другого автомобіля пред"явив документи в повному обсязі.

Проводиться розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, корейські ЗМІ написали, що український дипломат протаранив автомобіль у центрі Сеула, намагаючись втекти з місця події, зіткнувся ще й з таксі. МЗС назвав це провокацією.

За матеріалом Главред

Зараз ви читаєте новину «П"яний радник мера Сімферополя в"їхав у ВАЗ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути