неділя, 01 липня 2007 11:00

Путін відвідає обох Бушів-президентів

Президент РФ Володимир Путін відправляється на переговори з 43-м президентом США в гості до 41-го американського президента. Екс-голова адміністрації США Джордж Буш-старший, в будинку якого пройде зустріч, за його власними словами, виступатиме як господар маєтку, а його син, нинішній господар Білого дому Джордж Буш - як господар саміту.

Ідея провести зустріну лідерів РФ і США з"явилася після того, як стало відомо, що Путін поїде з візитом до Гватемали.

Це крихітне американське містечко в штаті Мен з населенням менше 4 тис. людей відоме як тихе і престижне курортне селище в історичній "Новій Англії" на березі Атлантики. Тут, на мисі Уокерс-пойнт розташований родовий маєток Бушів, де голова сім"ї, колишній президент США з дружиною і численними домочадцями за традицією проводить літо. Так, один з помічників екс-президента США розповів, що Буш-старший, якому 12 червня виповнилося 83 року, повністю або частково проводив там літо протягом 82 років.

Буш-старший розповів, що ініціатором проведення саміту в Кеннебанкпорті був не він, а його син. "Я цього не пропонував, але я рішуче підтримав ідею нашого президента", - сказав патріарх сімейного клану і американської політики.

З моря маєток захищений приблизно 150-метровою зоною безпеки, по периметру якої виставлені буї. За дотриманням цієї "часової межі" стежить Берегова охорона США. Нарешті, в повітрі на весь період перебування Буша в Кеннебанкпорті навколо селища встановлена заборонена для польотів зона в радіусі близько 50 кілометрів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін відвідає обох Бушів-президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути