Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2009 11:48

Путін подарував сину пастуха годинник, а вівчареві - свій ніж (ФОТО)
6

Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін узяв в понеділок одноденну відпустку і провів її в Туві, де спустився річкою та познайомився з життям вівчарів.

До Туви очільник уряду приїхав з Іркутська, де у вихідні здійснив занурення на глибоководному апараті "Мир-1" на озері Байкал, провів нараду по екології та зустріч з губернатором області.


Прем"єр провів вечір неділі та понеділок в наметовому таборі на березі ріки Хемчик. Він зробив декілька сплавів на надувному гумовому човні.


Прем"єр також поспілкувався з Андрієм Суботіним, старшим науковим співробітником Інституту проблем екології та еволюції, який працює над ініційованою Путіном в 2007 році програмою з вивчення і збереження снігового барса.

Крім того, він показав свіжі фотографії, зроблені з фотопасток, які були встановлені в житлах сім"ї барсів. Путін сплавився по Хемчику до місця його впадання в Єнісей. На одній із стоянок в безлюдній гірській місцевості прем"єр помітив отару овець, яку вів місцевий пастух.

Путін запросив вівчаря попити з ним чаю. У відповідь той запропонував прем"єрові подивитися його житло.

Коли Путін погодився, пастух відправився додому і через деякий час повернувся разом з сином і конем для прем"єра.

Голова уряду оглянув скромне житло пастуха. Вівчар, який проявив максимум гостинності, познайомив прем"єра зі своїми двома дочками. Незважаючи на те, що вівчар достатньо погано говорив російською і в основному говорив на тувинській, йому і прем"єрові вдалося порозумітися.

На згадку про зустріч Путін подарував синові пастуха годинник, який зняв зі своєї руки, а гостинному господареві - свій мисливський ніж.

Увечері до Путіна приєднався керівник Туви Шолбан Кара-оол.

Gazeta.ua

ФОТО: АР

Зараз ви читаєте новину «Путін подарував сину пастуха годинник, а вівчареві - свій ніж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути